Om Nanna & Charlotte


To mennesker, to traditioner og to måder at se verden på. Nogle gange opstår der en uventet samklang, når modsætninger mødes og forskelligheder går i harmoni.

Nanna Balsby og Charlotte Emmery mødte hinanden på Roskilde Universitet, da de stillede op til en verden fyldt med aha-oplevelser og teoretisk viden på Master i Oplevelsesstudiet.  Sidenhen er det blevet til utallige samtaler om at skabe nyt, om værdifulde oplevelser og det gode værtskab.  Det er også blevet til fælles workshops og ikke mindst denne bog.

Charlottes kerneområder er undervisning, underholdning og formidling, og hun arbejder som lektor, guide og syngepige.  Hun er indehaver af virksomheden EmmeryCompany, som tilbyder kurser, byvandringer og underholdning.

Det må gerne være sjovt at blive klogere.Charlotte

Charlotte har undervist i kommunikation og fængende formidling i de seneste 25 år og er i dag ekstern lektor på Turistføreruddannelsen, Roskilde Universitet samt Natur-og kulturformidleruddannelsen på Skovskolen, Københavns Universitet. Hun er lærer, certificeret coach, turistfører og har en Master i Oplevelsesledelse. Charlotte kan godt lide at udfordre den traditionelle akademiske undervisning med sang, øvelser og storytelling.

Samarbejde og relationer danner vejen til udvikling.Nanna

Nanna er den traditionelle og praktiske i teamet. Hun ser helst en klar strategi eller et teoretisk fundament, før hun kaster sig ud i noget nyt. Hun er iværksætter og turismeudvikler med 25 års erfaring i branchen. Hendes konsulentvirksomheden NB Tourism har fokus på outdoor turisme og destinationsudvikling. Dertil er Nanna medejer af Active Copenhagen, der sælger aktive oplevelser i hovedstaden, og er medstifter af Løvtag – overnatning i trætophytter. Nanna er uddannet Cand.Merc.Int. og har en Master i Oplevelsesledelse.

Vores bog

Man synger da ikke på et universitet

Dette er ikke en helt traditionel bog. Den er skrevet til alle jer, der gør jer umage for at skabe de helt rigtige rammer for netop de gæster, der bliver jeres på et eller andet tidspunkt i deres liv. Du vil måske nok blive klogere i form af undersøgelser, fakta og forskning, men du vil blive mindst lige så klog af praksis. Alle de vigtigste pointer i bogen er nemlig fulgt op af vigtige spørgsmål til reflektion og i øvrigt beskrevet med fortællinger fra det virkelige liv.

Vores workshop

Ny viden og sjovt samspil

Lad os arrangere en dag med oplæg, cases og øvelser, hvor vi sammen zoomer ind på jeres virksomheds muligheder for at booste de vigtige øjeblikke, hvor oplevelser bliver husket og fortalt langt ud i historien. I vil få ny viden indenfor design af oplevelser, konkrete værktøjer til at optimere jeres værtskab og masser af inspiration til hverdagen. Vi sætter fokus på jeres historier, jeres relationer og jeres arbejdsglæde – og vi tør vist godt love at det ikke bliver kedeligt.