Start 2020 med personligt værtskab og mindeværdige oplevelser

Nanna Inspiration

Giv os fire timer af din hverdag og vi giver dig viden, inspiration og et godt grin!

Kom godt i gang med næste års sæson, og byd jeres gæster velkommen med et smil og masser af energi.  Med vores workshop får du værktøj, tips og cases, krydret med vores mange års erfaringer med at fremme det personlige værtskab, der afspejles i mindeværdige oplevelser.

Der er direkte værdi i at styrke din virksomheds værtskab og bruge jer selv som den vigtigste ingrediens i jeres arbejde med at skabe meningsfulde relationer og gode kundeoplevelser.  Vores workshop sætter fokus på oplevelser, der både gør det sjovt at gå på arbejde og som får de helt store smil frem hos jeres gæster. Godt værtskab og medrivende oplevelser kan rent faktisk aflæses på bundlinjen.

Teori og legende praksis
Workshoppen tager udgangspunkt i de to værktøjer, Værtskabskompasset og Oplevelseskompasset.  Vi ser på alt fra det personlige møde og det digitale værtskab til dine oplevelsesrum og autentiske fortællinger.

Gæsterne kan altid mærke, når man har passion og glæde for sit arbejde.  Vi lærer også selv bedre, når vi har et smil på læberne – vi lover dig derfor, at workshoppen ikke kun bliver lærerig men også underholdende!

Pris for 4-timers workshop: DKK 12.000 ex moms
Ved booking inden den 1. januar 2020 tilbyder vi 20% rabat.

Vi tager udgangspunkt i jeres muligheder og behov, så giv os gerne et kald og lad os høre mere om jeres ønsker.

Varme hilsner,
Charlotte / 21636838
Nanna / 20664643