Man synger da!

Udvikling sker ved samspil mellem mennesker.  Vi følger derfor vores bog Man synger da ikke på  et universitet op med workshops for virksomheder og organisationer, der gerne vil arbejde aktivt med værtskabet og med design af oplevelser. Med bogen i hånden får du grundlæggende viden og inspiration.  Med vores workshops får du startskuddet til en proaktiv udvikling, der skaber glæde ikke kun for dine gæster men også for dig og dine kollegaer.

LÆS MEREKØB BOGEN

Styrk jeres viden og samspil

Trænger jeres værtskab til et service eftersyn? Vil I optimere jeres kundeoplevelser og sætte de gode relationer i fokus? Så lad os arrangere en dag med oplæg, cases og øvelser, hvor vi sammen zoomer ind på jeres virksomheds muligheder for at booste de vigtige øjeblikke, hvor oplevelser bliver husket og fortalt langt ud i historien.

Vi vil have det gode danske værtskab ud i lyset!Charlotte og Nanna

I vil få ny viden indenfor oplevelsesøkonomi, konkrete værktøjer til at optimere jeres værtskab og masser af inspiration til hverdagen. Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomhed, jeres hverdag og ikke mindst i de medarbejdere, der skaber den direkte forskel i kundeoplevelsen. Vi sætter fokus på jeres historier, jeres relationer og jeres arbejdsglæde – og vi tør vist godt love, at det ikke bliver kedeligt.

Lad os komme med ideer og forslag til jeres næste personalearrangement, hvad enten det er en workshop, et foredrag eller en kick-off I har brug for.

Forespørgselsformular

Inspiration til et skridt fremad…

Vi leverer også gerne oplæg og kurser i:

  • Turismeudvikling
  • Interkulturel kommunikation
  • Fængende formidling
  • Iværksætteri
  • Outdoor og bæredygtig turisme
KONTAKT OS

Dit værtskab i oplevelser

Med vores bog Man synger da ikke på et universitet kan du allerede nu få inspiration, viden og praktiske cases til at styrke dit værtskab og til at designe mindeværdige og inddragenede oplevelser.

Til vores workshop får du uddybende viden, sjove og relevante historier og – ikke mindst – gang i krop og lattermusklerne.   Hvis du kombinere både workshop og bogen, kan du trække din nye viden med ind i virksomheden med fortællingerne og øvelserne i bogen.

People may not always remember exactly what you said or what you did. But they will always remember how you made them feel.Maya Angelou

Bogen tilbydes naturligvis til fordelagtig pris, hvis den købes sammen med en af vores workshops eller foredrag.

Vores bog

Man synger da helt sikker på et universitet!

Gør det sjovere for jeres gæster – og jer selv – med et personligt værtskab og fangende oplevelser.

Vores er ikke en helt traditionel bog. Den er skrevet til alle jer, der gør jer umage for at skabe de helt rigtige rammer for netop de gæster, der bliver jeres på et eller andet tidspunkt i deres liv. Du vil måske nok blive klogere i form af undersøgelser, fakta og forskning, men du vil blive mindst lige så klog af praksis. Alle de vigtigste pointer i bogen er nemlig fulgt op af vigtige spørgsmål til reflektion og i øvrigt beskrevet med fortællinger fra det virkelige liv.